Magnezijevo olje je naravna in visoko koncentrirana raztopina magnezijevega klorida.

 

Magnezij prispeva k:

  • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,

  • normalnemu delovanju mišic in živcev

  • normalnemu delovanju delovanju srca in ožilja

  • ohranjanju zdravja kosti in sklepov

  • boljšemu spancu in hitrejši regeneraciji telesa

  • sproščanje energije pri presnovi/prebavi

  • ohranjanju zdravih zob

Kako veste, da vam primanjkuje magnezija?

Veliko ljudji se sooča s pomanjkanjem magnezija. Pomanjkanje se lahko kaže kot neprijetni krči, utrujenost, slab spanec, migrene in glavoboli, stres, sindrom nemirnih nog, naporni treningi, bolečine v sklepih in mišicah, slaba prebava.

S pomočjo magnezijevega olja hitreje nadomeščamo pomankanje magnezija v telesu.  Magnezijevo olje je vir magnezijevega klorida v povsem naravnem razpršilu.

Pri absorbciji preko kože, magnezij vstopa v celice in na takšen način nadomesti pomankanje magnezija v telesu. V vsakodnevni prehrani je magnezija vse manj, zato ga je potrebno nadomeščati. Pomankanje magnezija v telesu lahko povzroči številne težave in zaplete, kot so krči, bolečine v mišicah, utrujenost, slaba prebava, migrene in glavoboli, bolečine v sklepih.

Uporaba:

Magnezijevo enostavno olje vmasirajte v željen/boleč del telesa. Po vtiranju pustite na koži delovati vsaj 20 min. V primeru, da vas koža srbi ali ščemi, po potrebi sperite. Reakcija je normalen proces, zaradi absorbcije magnezija. Priporočamo uporabo na topli koži ali po tuširanju.

Priporočena dnevna količina: od 5 do 15 popršitev.

Opozorilo: 

Preprečite stik z očmi ali odprtimi ranami. V primeru stika sperite z vodo. Pacient, ki ima težave z ledvicami, naj se pred uporabo posvetuje z zdravnikom.

Cena izdelka: 12,90€ (z DDV)

KUPI ZDAJ