Naravna kopel z magnezijevim kloridom. Sproščujoča in hitra regeneracija vašega telesa. Magnezij se namreč zelo dobro absorbira preko kože.

Magnezij prispeva k:

  • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,

  • normalnemu delovanju mišic in živcev

  • normalnemu delovanju delovanju srca in ožilja

  • ohranjanju zdravja kosti in sklepov

  • boljšemu spancu in hitrejši regeneraciji telesa

  • sproščanje energije pri presnovi/prebavi

  • ohranjanju zdravih zob

Kako veste, da vam primanjkuje magnezija?

Številni ljudje se soočajo s pomanjkanjem magnezija. To se običajno lahko kaže, kotneprijetni krči, utrujenost, slab spanec, migrene in glavoboli, stres, sindrom nemirnih nog,naporni treningi, slaba prebava, bolečine v sklepih in mišicah.
Magnezij ima v telesu pomembno vlogo. Sodeluje namreč pri več kot 300 procesih v telesu. Telo magnezija samo ne more proizvajati, zato ga je potrebno vnašati v telo. Hrane, ki je bogat z magnezijem ljudje pogosto ne zaužijemo dovolj.

Uporaba:

Magnezijeve kristale enostavno stresite v vodo. Priporočena temperatura je 37 stopinj oz. da občutite toploto. V kopeli uživajte 20-40minut. Po kopeli boste občutili mehko in nežno kožo ter več energije in boljše počutje.

Kopel celega telesa: Kopel okrepi in poživi vase telo. V kopel stresite polovico (375g) kristalov magnezijevega klorida iz posode na 100 litrov vode oz. na eno kopel. Kopel si privoščite 1x-2x tedensko ali po naporih in treningih.

Kopel za noge: Za nožno kopel potrebujete približno 4 litre in 125g magnezijevih kristalov (približno 6 velikih zvrhanih žlic), ki jih raztopite v vodi. Večerne kopeli nudijo dobro sprostitev pred spanjem.

Opozorilo: Posodo s kristali po odprtju dobro zaprite, da izdelek ne pride v stik z vlago. Hranite na suhem. Preprečite stik z očmi. Samo za zunanjo uporabo.

Cena izdelka: 11,90€ (z DDV)

KUPI ZDAJ